دوستان من تو این کانال دکلمه های خودمو گذاشتم اگه دوست داشتید
میتونید بیاید و بشوید
لینک کانال:
https://telegram.me/Zohreh_deklame
دوستان من تو این کانال دکلمه های خودمو گذاشتم اگه دوست داشتید
میتونید بیاید و بشوید
لینک کانال:
https://telegram.me/Zohreh_deklame
_____________________
***********
یک گزارش کاراموزی از کارخانه شیر (73صفحه) ویراستاری شده
امیدوارم استفاده کامل رو ببرید.
من این کار رو به صورت کاملا رایگان برای شماگذاشتم.
----------------------------------------------------------------
--------------------------------------*******************------------------------------
--------------------------**************-----------------------
یکی از دوستان درخواست دوره اول 93.94 نمونه سوال قند رو داشتن
متاسفانه نتونستم پیدا کنم .
اما در این فایل یک دوره جدید از نمونه سوال قند رو گذاشتم.
با ابراز شرمندگی ازاین دوست عزیزمون:(
دوستانی که دنبال نمونه سوال تکنولوژی قند بودن من ازین درس
فقط یک دوره نمونه سوال داشتم
ودر داخل سایت قرار دادم قبلا به این صفحه مراجعه کنید
دانلود هفت دوره نمونه سوال تخمیر
با جواب در یک فایل
_____________________________________________________________________________________________________________________
باسلام خدمت دانشجویان عزیز
انجام ترجمه تخصصی،تضمینی و سریع تمامی مقالات isi،دریافت مقالات isi،
ترجمه های آماده در تمام رشته های دانشگاهی با قیمت مناسب،
با سابقه 9 سال ترجمه و تدریس
شماره تماس"09372648884
آدرس سایت مقالات ترجمه شده :
Http//:www.English. 8n8.ir
این طرح رو از یک سایت برداشتم و عینا در این قسمت درج میکنم.
عنوان کار : بسته بندی و فروش زعفران (از خرید تا فروش)
مکان مورد نیاز برای شروع : مکان خاصی داشته باشید خوبه ولیدر منزل هم میشه این کار رو به راحتی انجام داد .
سرمایه مورد نیاز : مهم نیست و به علاقتون بستگی داره و از حداقل 500 هزار تومانشروع میشه و بالاترش به خودتون بستگی داره .ادامه مطلب بیشتر بخوانید. . .
به اطلاع مي رساند ثبت نام و انتخاب واحد كليه دانشجويان تا تاريخ 94/11/16 تمديد گرديد.
#اطلاعیه‼️‼️‼️‼️🐾🐾🐾
سلام دوستان پست قبلی حذف و لینک نمونه سوال کنسروسازی تصییح شد.
علاوه براون یک دوره دیگه هم به این نمونه سوال اضافه شد.موفق وپیروز باشید.
+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
از ابتدای تاریخ بشر، غذا از احتیاجات اولیه بشر بوده است. تا اواخر قرن۱۸ اقتصاد دنیا بیشتر متکی به کشاورزی بود، و در این میان هر گروهی عهده دار یا مصرف نیازهای روزمره ی زندگی خود بودند . لذا کمتر از دو قرن است که تهیه و توزیع غذا به صورت تجاری و به تدریج به صورت نوین امروزه درآمده است. تا آنجا که هر نوع فرآورده و یا محصولی در هر فصلی و هر جایی قابل خرید گشته است. اختراع ماشین ، برق و بخار و تشکیل قطب های صنعتی و به وجود آمدن شهر ها و مراکز جمعیت و مهاجرت روستاییان به این مراکز علل اولیه به وجود آمدن واحدهایی شد که غذاها را از مراکز تولید جمع آوری کرده و در مراکز مصرف، پخش می کردند. ولی از آنجا که غذا ماده ای فاسد شدنی است سیستمهای متفاوت کنسرواسیون به وجود آمدند..ادامه مطلب را دانلود کنید
منبع:www.modir21.com
دسته بندی شده در: کارآفرینی
نمونه سوال درس صنایع گوشت وشیلات,تکنولوژی قند,اصول طراحی کارخانجات
صنایع غذایی,اصول مهندسی2,اصول بسته بندی مواد غذایی و 7دوره نمونه
سوال رسم فنی
نمونه سوال اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی
نمونه سوال اصول بسته بندی موادغذایی
---------------------------------------------------------------------------------
_____________________________________________
دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید
این هم نمونه سوال تکنولوژی غلات به
سفارش یکی از دوستان...اگه دیر شد معذرت میخام.
***دانلود نمونه سوال***
_________________________________________________________
دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید
ژلاتین مادهای جامد نیمه شفاف، بیرنگ، ترد و کمابیش بیمزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران بهدست میآید. این ماده معمولاً بهعنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی بهکار میرود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده میشوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و بهعنوان یک ماده خوراکی طبقهبندی شدهاست. ژلاتین در ساخت برخی آبنباتهای چسبناک و نیز فراوردههایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماستهای کمچرب بهکار برده میشود.
در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها، ژله ها، شیرینی جات، بستنی ها و غیره به کار می رود که به آسانی در بدن جذب شده و به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون با چربی ها و پروتئین ها کمک مین ماید. همچنین ژلاتین به عنوان یک عامل شفاف کننده در نوشیدنی ها و آب میوه جات و نیز در صنایع داروسازی برای تهیه کپسول های دارویی و قرص ها به کار می رود.جایگزینهای ژلاتین می توان به پکتین ، پکتین، سی ام سیCMC، گوار گام، کاراگینان و دیگر صمغ ها اشاره کرد که خاصیت ژل کنندگی و قوام دهندگی دارند اما هیچکدام نمی توانند جایگزین مطلق ژلاتین باشند.
تعیین قدرت ژلی ژلاتین
خصوصیت مهمی که ارزش ژلاتین تجارتی را تعیین می کند سختی ژل است که این سختی با قدرت ژلی مشخص می گردد که به آن بلوم Bloom ژلاتین می گویند. هرچفدر بلوم ژلاتین بالاتر باشد
درجه سختی ژل ان بالاتر است.
مقدار بلوم ژلاتین های تجارتی معمولاً ۵۰ تا ۳۰۰ گرم می باشد اگر ژلاتین قدرت ژلی شدن خوبی داشته باشد ، ژلاتین با بلوم قوی و اگر قدرت ژلی شدن خوبی نداشته باشد ، ژلاتین با بلوم ضعیف نامیده می شود.
کاربرد ژلاتین در صنعت شکلات و قنادی
ایجاد بافت شیشه ای و الاستیک پاستیل
عامل ژل کنندگی و براقیت ژله ها
افی وآبنبات های مغز دار
مارشمالو به عنوان عامل ایجاد کف
محصولات قنادی، روکش کیکها،آیسینگها به عنوان عامل جلادهنده
آب میوه ها و نوشیدنی
به عنوان شفاف کننده کدورت آب میوه و کنسانتره و لبنیات
کاربرد ژلاتین در صنعت لبتیات و بستنی
بستنی ، کرم کارامل و موسها
خامه ها وکرمها به عنوان عامل بلوکه کننده آب و استابیلایزر و قوام دهنده ها
ماست به عنوان استابلایزر وسفت کننده
پنیرهای خامه ای به عنوان استابلایزر و ایجاد یک دلمه سفت
کاربرد ژلاتین در صنعت گوشت و غذاهای آماده
سوسیس و کالباس به عنوان باند کننده آب
غذاهای آماده و کنسروها وسسها و سوپهای آماده
به عنوان غلظت دهنده و کاهش آب در دسترس برای میکروارگانیزمها
کاربرد ژلاتین در نان و خمیرها
تقویت پروتئین آرد و افزایش الاستیسیته آن
افزایش جذب آب خمیر و کاهش مصرف نمک
غنی سازی محصول توسط اسیدآمینه های موجود .
کسانی که مایل اند پاورپوینت خط تولید ژلاتین رو دریافت کنند می تونند به این سایت مراجعه کنند.البته من از صحت اون اطلاعی ندارم.جهت راهنمایی بیشتر شما عزیزان بود.لینک خرید
همراهان عزیز خداقوت....وسلام...دوستان این تایپیک رو گذاشتم تا بگم در چند روز اینده با نمونه سوالات جدیدی در خدمتتون هستم و احیانا اگه در دانلود دچار مشکل شدین به من اطلاع بدین تا لینک هارو بررسی واصلاح کنم...
-دریافت سیب زمینی : 35 تن در ساعت (840 تن در 24 ساعت ،سالانه : 000/300 تن)
-نشاسته 150 تن در 24 ساعت (000/50 تن در سال )
سیب زمینی ، این محصول پر ارزش در ایران فقط برای مصارف خوراکی بکار می رود (%99) در صورتیکه در کشور های اروپایی %60 این محصول را برای مصارف صنعتی بکار می برند.
در ایران در برخی از کارگاهها بصورت کلاسیک %1 نشاسته سیب زمینی برای مصارف چسب و صنعت نفت تولید می شود . با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی ایران ، می توان این محصول را در هر فصل از سال برداشت نمود و در برخی از مناطق ایران حتی دو بار کشت میتوان انجام داد. رشد تولید سیب زمینی در کشورمان آتیه درخشانی دارد و از این رو میتوان به استفاده از مصارف صنعتی آن خوشبین و امیدوار بود.
مصارف صنعتی سیب زمینی پس از استحصال نشاسته از آن آغاز می ش....ادامه مطلب بیشتر بخوانید
برای دانلود نمونه سوالات به ادامه مطلب مراجعه کنید
برنامه امتحانات ترم تابستان سال ۹۴ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد در سایت قرار گرفت
به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ دانشگاه پیام نور در سایت اخبار پیام نور قرار گرفت
بنا به درخواست تعداد زیادی از دانشجویان پیام نور از امروز امکان دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های پیام نور را در سایت اخبار پیام نور PnuNews.com در ادامه همین مطلب فراهم شده است
برای مشاهده فایل های دانلود شده از نرم افزار کم حجم روبرو نیز می توانید استفاده کنید |
|
اخطار : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور
اخبار پیام نور pnunews.com مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این سایت بعهده نمی گیرد
اخطار : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات دچار تغییراتی نیز بشود
دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود در زمان امتحانات باید به سیستم گلستان پیام نور گزارش ۴۲۸ مراجعه کنند
دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ پیام نور
کلیه رشته ها کارشناسی و کارشناسی ارشد
این تایپیک رو لایک نکنی و نظر نذاری مدیونی:) هزارتومن خرجش کردم.
پنج دوره نمونه سوال اصول مهندسی1 برو حالشو ببر
برای دانلود در ادامه مطلب عضو بشید.
لایک ونظر فراموش نشه
پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویژه ماه رمضان
غذاهایی که میخورید در ماه رمضان زیاد تغییر ندهید باید غذاهایی بخورید که سبک باشد ولی گرسنگی زود هنگام ایجاد نکند و از پیچیده ترین کربو هیدراتها و غذاهای فیبردار استفاده شود در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا برای شما پرهیزهای غذایی در ماه رمضان را برای پیشگیری از بیماریهایی که ممکن است در این ماه بوجود بیاید از زبان کارشناسان تغذیه بیان کنیم.
با توجه به ساعات طولانی گرسنگی در روز، باید غذاهایی را مصرف کنیم که به کندی و دیر هضم می شوند مثل غذاهای حاوی فیبر زیاد. غذاهای دیرهضم معمولاً 8 ساعت در دستگاه گوارش می مانند، در حالیکه غذاهای زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده باقی می مانند و فرد خیلی زود احساس گرسنگی خواهد کرد.
غذاهای دیر هضم عبارتند از: حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس ، آرد سبوس دار ، برنج با پوست و غیره ( که کربوهیدرات های پیچیده نامیده می شوند).
ادامه مطلب بیشتر بخوانیم
دوستان عزیز سلام
اول ازهمه خسته نباشید
امیدوارم امتحانات رو به خوبی پشت سر گذاشته باشید
وهمچنین در ماه پر خیر و برکت رمضان
برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم
نمونه سوال کنترل کیفی مواد غذایی نیمسال دوم94-93(جدیدددددد)
دانلود ادامه مطلب
اینم نمونه سوال اصول مهندسی 1 نیمسال دوم94-93....داغ داغ برو حالشو ببر برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید عضو بشید ودانلود کنید
اینم نمونه سوال اقتصاد ومدیریت صنعتی این ترم خودم امیدوارم مفید واقع بشه
برای مشاهده و دانلود نمونه سوال لطفا عضو بشید
در این مطلب به معرفی روش توليد بیکینگ پودر می پردازیم . امیدوارم این مطلب برای تدوین طرح توجیهی توليد بیکینگ پودر مناسب باشد و اطلاعات خوبی در خصوص فرآیند تولید این محصول به شما بدهد .
پروسه ساخت این ماده غذایی بسیار ساده می باشد . ابتدا عناصر مختلف خشک شده و قبل از مرحله خرد شدن رطوبت زدایی می شود .سپس به نسبت مناسب مخلوط و بسته بندی می شود .
مواد اولیه بیکینگ پود شامل : بی کربنات سدیم ، نشاسته (edible starch) ومنوکلسیم فسفات و یا سولفات آلومینیوم می باشد .
فرایند تولید بیکینگ پودر
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم تولید بیکینگ پودر
نقطه قوت : سادگی خط تولید
نقطه ضعف : به روز کردن تکنولوژی مطابق با استانداردهای روز دنیا
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح تولید بیکینگ پودر
آذر بایجان شرقی ، خراسان رضوی باتوجه به اینکه این دو استان قطب صنایع غذایی کشور می باشند
مصرف این محصول در این مناطق بیشتر از سایر مناطق خواهد بود .
جهت آشنایی بیشتر با طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر به این مقاله مراجعه نمایید.
آبميوهها ممكن است از پيش تغليظ شده و پس از رقيق شدن با آب آشاميدني مصرف شوند. در این مطلب به تشریح فرآیند تولید کنسانتره از پرتقال و مرکبات می پردازیم ، با توجه به اسیدیته مرکبات روش تولید کنسانتره آن کمی با سایر میوه ها متفاوت است ، به همین دلیل یک مطلب مجزا را به آن اختصاص داده ایم، تا پایان مطلب همراه ایران صنعت بمانید و ما را از نظراتتان بهره مند سازید.
همانطور که می دانید، از میوه ها به روش های مختلفی جهت تهیه آبمیوه استفاده می شود: الف – تولید پوره از میوه و سپس تبدیل به آبمیوه ب- تولید کنسانتره و سپس تبدیل به آبمیوه
ادامه مطلب فرایند تولید به همراه عکس
دانلود خلاصه ای ازجزوه تکنولوژی قند
برای دانلود به فایل پیوست مراجعه کنید
فايل هاي پيوست شده
برای مشاهده نمونه سوال
به ادامه مطلب مراجعه کنید»»»
برای مشاهده ودانلود نمونه سوالات
به ادامه مطلب مراجعه کنید»»»
تجربه به انسان القا نموده است که رنگ، با کیفیت و ویژگیهای حسی رابطهی مستقیم دارد.
میتوان گفت که شاید رنگ یکی از بهترین مشخصههای کیفی مادهی غذایی باشد و در عین حال تداعی کنندهی بافت و طعم و مزهی محصول خواهد بود. (مانند: رنگ یک سیب قرمز که در مصرف کننده تداعی کنندهی بافت یا طعم مطلوب خواهد بود)
1- برگرداندن رنگ اصلی به فرآورده هنگامی که رنگهای طبیعی با انجام یک فرآیند حرارتی نابود میشوند و یا زمانی که در طی مدت نگهداری، شدت رنگ کاهش مییا....در ادامه مطلب بیشتر بخوانید
در این صفحه پاورپوینت های مرتبط با رشته صنایع غذایی رو برای استفاده و دانلود قرار خواهیم داد. این پاورپوینت ها برای ارائه در درس های دوره کارشناسی صنایع غذایی تهیه شده است. لیست دروسی که ارائه برای آن ها انجام گرفته است به شرح زیر میباشد. برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید.
برای مشاهده به ادمه مطلب مراجعه کنید
چغندرها پس از رسیدن ، آماده برداشت در مزرعه هستند . برداشت چغندرها ممکن است به صورت دستی یا مکانیکی انجام شود . معمولاً در همان مزرعه چغندرها برگ زنی و طوقه زنی شده و دم چغندر نیز جدا می شود . چراکه این قسمت ها بعث افزایش ناخالصی ها و افزایش تنفس و همچنین وجود مقدار کم قند در این نواحی می ش....ادامه مطلب
تعداد صفحات : 3