loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 666 نظرات (0)

 

 

 

 

_____________________

***********

یک گزارش کاراموزی از کارخانه شیر (73صفحه) ویراستاری شده

امیدوارم استفاده کامل رو ببرید.

من این کار رو به صورت کاملا رایگان برای شماگذاشتم.

----------------------------------------------------------------

دانلود کنید 

 

--------------------------------------*******************------------------------------

--------------------------**************-----------------------

 

 

 

 

 

حسینی بازدید : 461 نظرات (2)

باسلام خدمت دانشجویان عزیز

 

انجام ترجمه تخصصی،تضمینی و سریع تمامی مقالات isi،دریافت مقالات isi،

ترجمه های آماده در تمام رشته های دانشگاهی با قیمت مناسب،

با سابقه 9 سال ترجمه و تدریس 

 

شماره تماس"09372648884

آدرس سایت مقالات ترجمه شده :

Http//:www.English. 8n8.ir

حسینی بازدید : 545 نظرات (0)

این طرح رو از یک سایت برداشتم و عینا در این قسمت درج میکنم.
عنوان کار : بسته بندی و فروش زعفران (از خرید تا فروش)

مکان مورد نیاز برای شروع : مکان خاصی داشته باشید خوبه ولیدر منزل هم میشه این کار رو به راحتی انجام داد .

سرمایه مورد نیاز : مهم نیست و به علاقتون بستگی داره و از حداقل 500 هزار تومانشروع میشه و بالاترش به خودتون بستگی داره .ادامه مطلب بیشتر بخوانید.  .  .

حسینی بازدید : 723 نظرات (0)

کارآفرینی در صنایع غذایی

از ابتدای تاریخ بشر، غذا از احتیاجات اولیه بشر بوده است. تا اواخر قرن۱۸ اقتصاد دنیا بیشتر متکی به کشاورزی بود، و در این میان هر گروهی عهده دار یا مصرف نیازهای روزمره ی زندگی خود بودند . لذا کمتر از دو قرن است که تهیه و توزیع غذا به صورت تجاری و به تدریج به صورت نوین امروزه درآمده است. تا آنجا که هر نوع فرآورده و یا محصولی در هر فصلی و هر جایی قابل خرید گشته است. اختراع ماشین ، برق و بخار و تشکیل قطب های صنعتی و به وجود آمدن شهر ها و مراکز جمعیت و مهاجرت روستاییان به این مراکز علل اولیه به وجود آمدن واحدهایی شد که غذاها را از مراکز تولید جمع آوری کرده و در مراکز مصرف، پخش می کردند. ولی از آنجا که غذا ماده ای فاسد شدنی است سیستمهای متفاوت کنسرواسیون به وجود آمدند..ادامه مطلب را دانلود کنید

کارآفرینی در صنایع غذایی 

دسته بندی شده درکارآفرینی

حسینی بازدید : 774 نظرات (0)

نمونه سوال درس صنایع گوشت وشیلات,تکنولوژی قند,اصول طراحی کارخانجات

 صنایع غذایی,اصول مهندسی2,اصول بسته بندی مواد غذایی و 7دوره نمونه

 سوال رسم فنی

 

 

 

نمونه سوال صنایع گوشت وشیلات

 

نمونه سوال تکنولوژی قند

 

نمونه سوال اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

 

نمونه سوال اصول مهندسی 2

 

نمونه سوال اصول بسته بندی موادغذایی

 

نمونه سوال رسم فنی

 

 

---------------------------------------------------------------------------------

_____________________________________________ 

 دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید

 

حسینی بازدید : 781 نظرات (1)

این هم نمونه سوال تکنولوژی غلات به

سفارش یکی از دوستان...اگه دیر شد معذرت میخام.

 

***دانلود نمونه سوال***

 

_________________________________________________________

 

  دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید


 

 

 

حسینی بازدید : 1693 نظرات (0)

امیدوارم این تایپیک مفید واقع بشه دوستان 

وکارتون رو راه بندازه...

                    نمونه سوالات لبنی1 و2 *****                                           

لبنی 1

 

 

لبنی 2

 

_____________________________________________________

  دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید


حسینی بازدید : 777 نظرات (0)

  بهمن ۱۲, ۱۳۹۳

ژلاتین ماده‌ای جامد نیمه شفاف، بی‌رنگ، ترد و کمابیش بی‌مزه است که از کلاژن درون پوست و استخوان جانوران به‌دست می‌آید. این ماده معمولاً به‌عنوان عامل ژله ای کننده در صنایع غذایی، داروسازی، عکاسی و لوازم آرایشی و بهداشتی به‌کار می‌رود. مواد حاوی ژلاتین و یا چیزهایی با عملکرد مشابه این ماده، ژلاتینی نامیده می‌شوند. ژلاتین یک گونه تغییرناپذیر هیدرولیز شده از کلاژن است و به‌عنوان یک ماده خوراکی طبقه‌بندی شده‌است. ژلاتین در ساخت برخی آبنبات‌های چسبناک و نیز فراورده‌هایی مانند ژله، مارشمالو (marshmallow) و برخی ماست‌های کم‌چرب به‌کار برده می‌شود.

در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها، ژله ها، شیرینی جات، بستنی ها و غیره به کار می رود که به آسانی در بدن جذب شده و به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون با چربی ها و پروتئین ها کمک مین ماید. همچنین ژلاتین به عنوان یک عامل شفاف کننده در نوشیدنی ها و آب میوه جات و نیز در صنایع داروسازی برای تهیه کپسول های دارویی و قرص ها به کار می رود.جایگزینهای ژلاتین می توان به پکتین ، پکتین،  سی ام سیCMC، گوار گام، کاراگینان و دیگر صمغ ها اشاره کرد که  خاصیت ژل کنندگی و قوام دهندگی دارند اما هیچکدام نمی توانند جایگزین مطلق ژلاتین باشند.
تعیین قدرت ژلی ژلاتین
خصوصیت مهمی که ارزش ژلاتین تجارتی را تعیین می کند سختی ژل است که این سختی با قدرت ژلی مشخص می گردد که به آن بلوم Bloom ژلاتین می گویند. هرچفدر بلوم ژلاتین بالاتر باشد
درجه سختی ژل ان بالاتر است.
مقدار بلوم ژلاتین های تجارتی معمولاً ۵۰ تا ۳۰۰ گرم می باشد اگر ژلاتین قدرت ژلی شدن خوبی داشته باشد ، ژلاتین با بلوم قوی و اگر قدرت ژلی شدن خوبی نداشته باشد ، ژلاتین با بلوم ضعیف نامیده می شود.
کاربرد ژلاتین در  صنعت شکلات و قنادی
ایجاد بافت شیشه ای و الاستیک پاستیل
عامل ژل کنندگی و براقیت ژله ها
افی وآبنبات های مغز دار
مارشمالو به عنوان عامل ایجاد کف
محصولات قنادی، روکش کیکها،آیسینگها به عنوان عامل جلادهنده
آب میوه ها و نوشیدنی
به عنوان شفاف کننده کدورت آب میوه و کنسانتره و لبنیات
کاربرد ژلاتین در صنعت لبتیات و بستنی
بستنی ، کرم کارامل و موسها
خامه ها وکرمها   به عنوان عامل بلوکه کننده آب و استابیلایزر و قوام دهنده ها
ماست به عنوان استابلایزر وسفت کننده
پنیرهای خامه ای به عنوان استابلایزر و ایجاد یک دلمه سفت
کاربرد ژلاتین در صنعت گوشت  و غذاهای آماده
سوسیس و کالباس به عنوان باند کننده آب
غذاهای آماده و کنسروها وسسها و سوپهای آماده
به عنوان غلظت دهنده و کاهش آب در دسترس برای میکروارگانیزمها
کاربرد ژلاتین در نان و خمیرها
تقویت پروتئین آرد و افزایش الاستیسیته آن
افزایش جذب آب خمیر و کاهش مصرف نمک
غنی سازی محصول توسط اسیدآمینه های موجود .

کسانی که مایل اند پاورپوینت خط تولید ژلاتین رو دریافت کنند می تونند به این سایت مراجعه کنند.البته من از صحت اون اطلاعی ندارم.جهت راهنمایی بیشتر شما عزیزان بود.لینک خرید

حسینی بازدید : 390 نظرات (0)

همراهان عزیز خداقوت....وسلام...دوستان این تایپیک رو گذاشتم تا بگم در چند روز اینده با نمونه سوالات جدیدی در خدمتتون هستم و احیانا اگه در دانلود دچار مشکل شدین به من اطلاع بدین تا لینک هارو بررسی واصلاح کنم...

حسینی بازدید : 2526 نظرات (0)

-دریافت سیب زمینی : 35 تن در ساعت (840 تن در 24 ساعت ،سالانه : 000/300 تن)
-نشاسته 150 تن در 24 ساعت (000/50 تن در سال )
سیب زمینی ، این محصول پر ارزش در ایران فقط برای مصارف خوراکی بکار می رود (%99) در صورتیکه در کشور های اروپایی %60 این محصول را برای مصارف صنعتی بکار می برند.
در ایران در برخی از کارگاهها بصورت کلاسیک %1 نشاسته سیب زمینی برای مصارف چسب و صنعت نفت تولید می شود . با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی ایران ، می توان این محصول را در هر فصل از سال برداشت نمود و در برخی از مناطق ایران حتی دو بار کشت میتوان انجام داد. رشد تولید سیب زمینی در کشورمان آتیه درخشانی دارد و از این رو میتوان به استفاده از مصارف صنعتی آن خوشبین و امیدوار بود.
مصارف صنعتی سیب زمینی پس از استحصال نشاسته از آن آغاز می ش....ادامه مطلب بیشتر بخوانید

حسینی بازدید : 520 نظرات (0)

مقدمه:

تاریخچه :
قبلاً تصور می‌شد که مردم بلغارستان اولین کسانی بودند که ماست تهیه کردند؛ اگرچه شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد مردم کشورهای دیگر از دو سده قبل از میلاد مسیح، ماست و دیگر انواع لبنیات را تهیه می‌کردند. اولین ماست‌ها احتمالاً به طور تصادفی تهیه شدند؛ یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیف‌هایی که از پوست بز درست شده بود می‌ریختند، باکتری موجود در پوست بز، شیر را تخمیر نموده و ماست به دست می‌آمد.
ماست تا دههی آغازین سده بیستم تنها میان مردم اروپای مرکزی و شرقی رایج بود تا این که در آن زمان، یک زیست شناس روسی کشف کرد که دلیل طول عمر مردم بلغارستان، استفاده زیاد از ماست می‌باشد. از آنجا که این زیست شناس عقیده داشت که لاکتوباسیلوس برای سلامتی مفید است، او سعی نمود که استفاده از ماست را در سرتاسر اروپا رواج دهد. به دنبال آن در سال ۱۹۱۹م اولین کارخانه صنعتی تولید ماست در شهر بارسلونای اسپانیا احداث شد و مصرف ماست روز به روز افزایش یافت.
تخمیر و خواص شیمیایی :
ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می‌دهد. به دلیل وجود اسید لاکتیک، ماست مزه تند و ترشی پیدا می‌کند....

دانلود رایگان فایل

حسینی بازدید : 407 نظرات (0)

دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ پیام نور

برنامه امتحانات ترم تابستان سال ۹۴ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد در سایت قرار گرفت

 

به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ دانشگاه پیام نور در سایت اخبار پیام نور قرار گرفت
بنا به درخواست تعداد زیادی از دانشجویان پیام نور از امروز امکان دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های پیام نور را در سایت اخبار پیام نور PnuNews.com در ادامه همین مطلب فراهم شده است 

 

برای مشاهده فایل های دانلود شده از نرم افزار کم حجم روبرو نیز می توانید استفاده کنید
  PDF-Reader.zip
Download
برنامه کم حجم برای باز کردن فایل های  pdf      ۲۷۲۶k

 

اخطار با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور
اخبار پیام نور pnunews.com مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این سایت بعهده نمی گیرد

 

 
اخطار : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات دچار تغییراتی نیز بشود
دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود در زمان امتحانات باید به سیستم گلستان پیام نور گزارش ۴۲۸ مراجعه کنند

 

دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ پیام نور
کلیه رشته ها کارشناسی و کارشناسی ارشد

 

برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ دانشگاه پیام نور

 

برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کاردانی به کارشناسی
برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کارشناسی
برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کارشناسی ارشد

 

حسینی بازدید : 689 نظرات (3)

این تایپیک رو لایک نکنی و نظر نذاری مدیونی:) هزارتومن خرجش کردم.

پنج دوره نمونه سوال اصول مهندسی1 برو حالشو ببر 

برای دانلود در ادامه مطلب عضو بشید.

لایک ونظر فراموش نشه

حسینی بازدید : 436 نظرات (0)

پیشگیری از ابتلا به بیماری های ویژه ماه رمضان
غذاهایی که میخورید در ماه رمضان زیاد تغییر ندهید باید غذاهایی بخورید که سبک باشد ولی گرسنگی زود هنگام ایجاد نکند و از پیچیده ترین کربو هیدراتها و غذاهای فیبردار استفاده شود در ادامه مطلب با ما همراه شوید تا برای شما پرهیزهای غذایی در ماه رمضان را برای پیشگیری از بیماریهایی که ممکن است در این ماه بوجود بیاید از زبان کارشناسان تغذیه بیان کنیم.

 

با توجه به ساعات طولانی گرسنگی در روز، باید غذاهایی را مصرف کنیم که به کندی و دیر هضم می شوند مثل غذاهای حاوی فیبر زیاد. غذاهای دیرهضم معمولاً 8 ساعت در دستگاه گوارش می مانند، در حالیکه غذاهای زود هضم فقط 3 تا 4 ساعت در معده باقی می مانند و فرد خیلی زود احساس گرسنگی خواهد کرد.

 

غذاهای دیر هضم عبارتند از: حبوبات و غلات مثل جو، گندم، جو دوسر، لوبیا، عدس ، آرد سبوس دار ،‌ برنج با پوست و غیره ( که کربوهیدرات های پیچیده نامیده می شوند).

ادامه مطلب بیشتر بخوانیم

حسینی بازدید : 367 نظرات (0)

دوستان عزیز سلام

اول ازهمه خسته نباشید

امیدوارم امتحانات رو به خوبی پشت سر گذاشته باشید 

وهمچنین در ماه پر خیر و برکت رمضان

برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم 

 

حسینی بازدید : 424 نظرات (0)

اینم نمونه سوال اصول مهندسی 1 نیمسال دوم94-93....داغ داغ برو حالشو ببر                     برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید عضو بشید ودانلود کنید

حسینی بازدید : 464 نظرات (0)

در این مطلب به معرفی روش توليد بیکینگ پودر می پردازیم . امیدوارم این مطلب برای تدوین طرح توجیهی توليد بیکینگ پودر مناسب باشد و اطلاعات خوبی در خصوص فرآیند تولید این محصول به شما بدهد .

پروسه ساخت این ماده غذایی بسیار ساده می باشد . ابتدا عناصر مختلف خشک شده و قبل از مرحله خرد شدن رطوبت زدایی می شود .سپس به نسبت مناسب مخلوط و بسته بندی می شود .

مواد اولیه بیکینگ پود شامل : بی کربنات سدیم ، نشاسته (edible starch) ومنوکلسیم فسفات و یا سولفات آلومینیوم می باشد .

 

فرایند تولید بیکینگ پودر

 

 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم تولید بیکینگ پودر

نقطه قوت : سادگی خط تولید

نقطه ضعف : به روز کردن تکنولوژی مطابق با استانداردهای روز دنیا

 

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح تولید بیکینگ پودر

آذر بایجان شرقی ، خراسان رضوی باتوجه به اینکه این دو استان قطب صنایع غذایی کشور می باشند

مصرف این محصول در این مناطق بیشتر از سایر مناطق خواهد بود .

 

جهت آشنایی بیشتر با طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر به این مقاله مراجعه نمایید.

حسینی بازدید : 1485 نظرات (0)

آب‌ميوه‌ها ممكن است از پيش تغليظ شده و پس از رقيق شدن با آب آشاميدني مصرف شوند. در این مطلب به تشریح فرآیند تولید کنسانتره از پرتقال و مرکبات می پردازیم ، با توجه به اسیدیته مرکبات روش تولید کنسانتره آن کمی با سایر میوه ها متفاوت است ، به همین دلیل یک مطلب مجزا را به آن اختصاص داده ایم، تا پایان مطلب همراه ایران صنعت بمانید و ما را از نظراتتان بهره مند سازید.

همانطور که می دانید، از میوه ها به روش های مختلفی جهت تهیه آبمیوه استفاده می شود:  الف – تولید پوره از میوه و سپس تبدیل به آبمیوه      ب- تولید کنسانتره و سپس تبدیل به آبمیوه

 

ادامه مطلب فرایند تولید به همراه عکس

حسینی بازدید : 879 نظرات (0)
با سلام خدمت دوستان در این پست پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی برای شما آماده دانلود قرار گرفته است

اصول نگهداری:

جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی

جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه خودبخودی ماده غذایی

جلوگیری از آسیب دیدن ماده غذایی توسط حشرات، حیوانات ، عوامل مکانیکی و ...





از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید .
 فايل هاي پيوست شده
حسینی بازدید : 1711 نظرات (0)
خلاصه ای از جزوه تغذیه
علم تغذیه، علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافت ها بعد از هضم و جذبشان، عمل مواد مغذی در فعل و افعالات بیولوژیکی بدن و در نهایت دفع آنها صحبت می کند. مواد مغذی موجود در غذا، اجزای شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده:
1- تولید انرژی
2- تنظیم اعمال بدن
3- و یا عمل رشد و ترمیم بافت های بدن را به عهده دارند.

هرچند که در علم تغذیه به تغییرات محتوای مواد مغذی در طول پروسه های تولید، برداشت، نگهداری و فرآوری غذا نیز توجه می شود. 


درس تغذیه یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. 


در حال حاضر، تغذیه در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت 4 واحد نظری تدریس می شود. 


جزوه تغذیه استاد اردیخانی به صورت Word برای دانشجویان گرامی تهیه شده


شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد:


منبع: انجمن علمی صنایع غذایی
 برای دانلودبه فایل پیوست شده مراجعه کنید»»»»
 فايل هاي پيوست شده
حسینی بازدید : 1919 نظرات (0)

مسائل نمونه فصل انتقال حرارت- درس اصول مهندسی صنايع غذايی(2)

دانلود نمونه سوال وحل سوالات انتقال حرارت اصول مهندسی صنایع غذایی

برای دانلود نمونه سوالات انتقال حرارت به فایل پیوست مراجعه فرمایید»»»»»»
 فايل هاي پيوست شده
حسینی بازدید : 898 نظرات (0)

 

پاورپوینت “ اصول و تکنولوژی کنسرو کردن مواد غذایی ”


 
 
 
 
در این پاور پوینت موارد زیر را مشاهده می کنید:
  • تاریخچه کنسرو
  • مراحل کنسرو کردن
  • میکروبیولوژی کنسروها
  • اثرPHدراسترالیزاسیون کنسروها
  • بسته بندی کنسروها
  • و...

حسینی بازدید : 1261 نظرات (0)

رنگ و انواع آن در مواد غذایی

 


 

رنگ به موازات طعم و مزه و شکل و اندازه یکی از مهم‌ترین خصوصیات حسی مواد غذایی را تشکیل می‌دهد و مصرف کننده ابتدا کیفیت را به وسیله‌ی رنگ ارزیابی می‌نماید.

تجربه به انسان القا نموده است که رنگ، با کیفیت و ویژگی‌های حسی رابطه‌ی مستقیم دارد.

می‌توان گفت که شاید رنگ یکی از بهترین مشخصه‌های کیفی ماده‌ی غذایی باشد و در عین حال تداعی کننده‌ی بافت و طعم و مزه‌ی محصول خواهد بود. (مانند: رنگ یک سیب قرمز که در مصرف کننده تداعی کننده‌ی بافت یا طعم مطلوب خواهد بود)

 

اهداف افزایش رنگ به یک محصول یا فرآورده‌ی غذایی

1- برگرداندن رنگ اصلی به فرآورده هنگامی که رنگ‌های طبیعی با انجام یک فرآیند حرارتی نابود می‌شوند و یا زمانی که در طی مدت نگهداری، شدت رنگ کاهش می‌یا....در ادامه مطلب بیشتر بخوانید

حسینی بازدید : 995 نظرات (0)

در این صفحه پاورپوینت های مرتبط با رشته صنایع غذایی رو برای استفاده و دانلود قرار خواهیم داد. این پاورپوینت ها برای ارائه در درس های دوره کارشناسی صنایع غذایی تهیه شده است. لیست دروسی که ارائه برای آن ها انجام گرفته است به شرح زیر می‌باشد. برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید.

  • ارائه درس صنایع محصولات غذایی سنتی با موضوع روش پخت کمه جوش
  • ارائه درس محیط زیست و بهداشت کارخانه با موضوع کشاورزی ارگانیک
  • ارائه درس تکنولوژی اصول نگهداری مواد غذایی با موضوع عمل آوری و شور کردن
  • ارائه درس صنایع شیر و لبنیات با موضوع پروتئین آب پنیر
  • ارائه درس تکنولوژی قند در صنایع غذایی با موضوع کریستالیزاسیون و طباخی
  • والبته ذکر منبع فراموش نشه:http://evazzadeh.com/presentation/food-engineering/

برای مشاهده به ادمه مطلب مراجعه کنید

حسینی بازدید : 1868 نظرات (0)

آشنایی با کارخانه قند و روش تولید قند و شکر

چغندرها پس از رسیدن ، آماده برداشت در مزرعه هستند . برداشت چغندرها ممکن است به صورت دستی یا مکانیکی انجام شود . معمولاً در همان مزرعه چغندرها برگ زنی و طوقه زنی شده و دم چغندر نیز جدا می شود . چراکه این قسمت ها بعث افزایش ناخالصی ها و افزایش تنفس و همچنین وجود مقدار کم قند در این نواحی می ش....ادامه مطلب

تعداد صفحات : 3

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 24
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 30
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 472
  • بازدید ماه : 2,083
  • بازدید سال : 35,655
  • بازدید کلی : 313,857
  • کدهای اختصاصی