loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 995 نظرات (0)

در این صفحه پاورپوینت های مرتبط با رشته صنایع غذایی رو برای استفاده و دانلود قرار خواهیم داد. این پاورپوینت ها برای ارائه در درس های دوره کارشناسی صنایع غذایی تهیه شده است. لیست دروسی که ارائه برای آن ها انجام گرفته است به شرح زیر می‌باشد. برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه کنید.

  • ارائه درس صنایع محصولات غذایی سنتی با موضوع روش پخت کمه جوش
  • ارائه درس محیط زیست و بهداشت کارخانه با موضوع کشاورزی ارگانیک
  • ارائه درس تکنولوژی اصول نگهداری مواد غذایی با موضوع عمل آوری و شور کردن
  • ارائه درس صنایع شیر و لبنیات با موضوع پروتئین آب پنیر
  • ارائه درس تکنولوژی قند در صنایع غذایی با موضوع کریستالیزاسیون و طباخی
  • والبته ذکر منبع فراموش نشه:http://evazzadeh.com/presentation/food-engineering/

برای مشاهده به ادمه مطلب مراجعه کنید

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 9
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 11
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 453
  • بازدید ماه : 2,064
  • بازدید سال : 35,636
  • بازدید کلی : 313,838
  • کدهای اختصاصی