خلاصه ای از جزوه تغذیه
علم تغذیه، علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافت ها بعد از هضم و جذبشان، عمل مواد مغذی در فعل و افعالات بیولوژیکی بدن و در نهایت دفع آنها صحبت می کند. مواد مغذی موجود در غذا، اجزای شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده:
1- تولید انرژی
2- تنظیم اعمال بدن
3- و یا عمل رشد و ترمیم بافت های بدن را به عهده دارند.
هرچند که در علم تغذیه به تغییرات محتوای مواد مغذی در طول پروسه های تولید، برداشت، نگهداری و فرآوری غذا نیز توجه می شود.
درس تغذیه یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
در حال حاضر، تغذیه در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت 4 واحد نظری تدریس می شود.
جزوه تغذیه استاد اردیخانی به صورت Word برای دانشجویان گرامی تهیه شده
شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد:
منبع: انجمن علمی صنایع غذایی
برای دانلودبه فایل پیوست شده مراجعه کنید»»»»