loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 1868 نظرات (0)

آشنایی با کارخانه قند و روش تولید قند و شکر

چغندرها پس از رسیدن ، آماده برداشت در مزرعه هستند . برداشت چغندرها ممکن است به صورت دستی یا مکانیکی انجام شود . معمولاً در همان مزرعه چغندرها برگ زنی و طوقه زنی شده و دم چغندر نیز جدا می شود . چراکه این قسمت ها بعث افزایش ناخالصی ها و افزایش تنفس و همچنین وجود مقدار کم قند در این نواحی می ش....ادامه مطلب

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 8
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 450
  • بازدید ماه : 2,061
  • بازدید سال : 35,633
  • بازدید کلی : 313,835
  • کدهای اختصاصی