loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 665 نظرات (0)

 

 

 

 

_____________________

***********

یک گزارش کاراموزی از کارخانه شیر (73صفحه) ویراستاری شده

امیدوارم استفاده کامل رو ببرید.

من این کار رو به صورت کاملا رایگان برای شماگذاشتم.

----------------------------------------------------------------

دانلود کنید 

 

--------------------------------------*******************------------------------------

--------------------------**************-----------------------

 

 

 

 

 

حسینی بازدید : 461 نظرات (2)

باسلام خدمت دانشجویان عزیز

 

انجام ترجمه تخصصی،تضمینی و سریع تمامی مقالات isi،دریافت مقالات isi،

ترجمه های آماده در تمام رشته های دانشگاهی با قیمت مناسب،

با سابقه 9 سال ترجمه و تدریس 

 

شماره تماس"09372648884

آدرس سایت مقالات ترجمه شده :

Http//:www.English. 8n8.ir

حسینی بازدید : 1192 نظرات (0)

این نرم افزار در اصل متعلق به بچه های فنی وحرفه ای است. اما به نظرم بخش 

باکتری ها که یک مقدار دسته بندی ویادگیریش دشوار تره

تو این نرم افزار به خوبی خلاصه شده

امیدوارم بدردتون بخوره و استفاده کنید.

 

برای مشاهده کلیک کنید

 

حسینی بازدید : 658 نظرات (0)

سيستم هاي (haccp) در صنايع غذايي

 

HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته است . اصول ابتدا يي اين کار توسط ( Hoaward E .Bauman ) از شرکت پيلسبو ري با همکاري ناسا و ازمايشگا ههاي ارتش و نيروي هوايي .....
درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 21
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 27
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 469
  • بازدید ماه : 2,080
  • بازدید سال : 35,652
  • بازدید کلی : 313,854
  • کدهای اختصاصی