loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 1711 نظرات (0)
خلاصه ای از جزوه تغذیه
علم تغذیه، علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافت ها بعد از هضم و جذبشان، عمل مواد مغذی در فعل و افعالات بیولوژیکی بدن و در نهایت دفع آنها صحبت می کند. مواد مغذی موجود در غذا، اجزای شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده:
1- تولید انرژی
2- تنظیم اعمال بدن
3- و یا عمل رشد و ترمیم بافت های بدن را به عهده دارند.

هرچند که در علم تغذیه به تغییرات محتوای مواد مغذی در طول پروسه های تولید، برداشت، نگهداری و فرآوری غذا نیز توجه می شود. 


درس تغذیه یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. 


در حال حاضر، تغذیه در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت 4 واحد نظری تدریس می شود. 


جزوه تغذیه استاد اردیخانی به صورت Word برای دانشجویان گرامی تهیه شده


شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد:


منبع: انجمن علمی صنایع غذایی
 برای دانلودبه فایل پیوست شده مراجعه کنید»»»»
 فايل هاي پيوست شده
حسینی بازدید : 1209 نظرات (0)

جزوه pdfبهداشت مواد غذایی

با سلام

 

 

مباحث این PDF:

1. بیماری های ناشی از مواد غذایی

2. عوامل موثر بر رشد منابع آلودگی میکروبی مواد غذایی

3. تاثیر میزان aw مواد غذایی

4. تاثیر قدرت اکسیداسون و احیاء

5. تاثیر مواد مغذی و ساختمان بیولوژیکی مواد غذایی

6. تاثیر عوامل محیطی از جمله حرارت و رطوبت

7. انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی

8. روش های نگهداری مواد غذایی

9. فساد انواعی از مواد غذایی

 برا دانلود pdfلطفا در ادامه مطلب عضو بشید وجزوه رو دریافت کنید

 

 

 

حسینی بازدید : 694 نظرات (0)

جهت دانلود نمونه جزوات روی لینک مربوط به درس مورد نظر خود

کلیک نمایید:

 

تغذیه اساسی و کاربردی:

اصول تغذیه کراوس 2012
تغذیه در دوران ها و تغذیه در جامعه کراوس 2012
تناسب اندام کراوس 2012
رژیم درمانی و طب اطفال کراوس 2012

اصول تغذیه مدرن 2013
فیزیولوژی
بیوشیمی
زبان

 

منبع:علوم پزشکی نخبگان

 

 

 

حسینی بازدید : 559 نظرات (0)

محیط های متداول در كشت میكربی و نحوه تهیه آنها :  

مقدمه : 


برای مطالعه میكروارگانیسم ها باید بطریقی آنها را بر روی محیطهای مناسب از نظر شرایط 
فیزیكی و شیمیایی كشت داد . مطالعه زیاد درباره میكروارگانیسم ها و نحوه زندگی آنها 
باعث شده كه تا كنون انواع زیادی از محیط كشت با تركیبات متفاوت به طور مصنوعی برای 
استفاده در آزمایشگاههای میكروبیولوژی تهیه شود . هرچند انواع این محیط كشت ها زیاد 
می باشند، معهذا در مواردی برای كشت نوع بخصوصی از یك میكروارگانیسم باید از یك نوع 
محیط كشت بخصوص با تركیبات مشخص استفاده شود.

در ادامه مطلب بیشتر بخوانید...

برای خواندن ادامه مطلب باید عضو بشید 

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 15
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 20
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 462
  • بازدید ماه : 2,073
  • بازدید سال : 35,645
  • بازدید کلی : 313,847
  • کدهای اختصاصی