رمز فایل
www.starters.blogfa.com
دانلود خلاصه ای ازجزوه تکنولوژی قند
برای دانلود به فایل پیوست مراجعه کنید
فايل هاي پيوست شده
جزوه pdfبهداشت مواد غذایی
با سلام
مباحث این PDF:
1. بیماری های ناشی از مواد غذایی
2. عوامل موثر بر رشد منابع آلودگی میکروبی مواد غذایی
3. تاثیر میزان aw مواد غذایی
4. تاثیر قدرت اکسیداسون و احیاء
5. تاثیر مواد مغذی و ساختمان بیولوژیکی مواد غذایی
6. تاثیر عوامل محیطی از جمله حرارت و رطوبت
7. انواع عفونت ها و مسمومیت های غذایی
8. روش های نگهداری مواد غذایی
9. فساد انواعی از مواد غذایی
برا دانلود pdfلطفا در ادامه مطلب عضو بشید وجزوه رو دریافت کنید
جهت دانلود نمونه جزوات روی لینک مربوط به درس مورد نظر خود
کلیک نمایید:
تغذیه اساسی و کاربردی: |
فیزیولوژی |
بیوشیمی |
زبان |
منبع:علوم پزشکی نخبگان
خلاصه ای از جزوه میکروبیولوژی عمومی
بنظرم این جزوه میتونه بهتون کمک کنه تا نکات کلیدی
رو به طور خلاصه وبه راحتی بخونید
محیط های متداول در كشت میكربی و نحوه تهیه آنها :
مقدمه :
برای مطالعه میكروارگانیسم ها باید بطریقی آنها را بر روی محیطهای مناسب از نظر شرایط
فیزیكی و شیمیایی كشت داد . مطالعه زیاد درباره میكروارگانیسم ها و نحوه زندگی آنها
باعث شده كه تا كنون انواع زیادی از محیط كشت با تركیبات متفاوت به طور مصنوعی برای
استفاده در آزمایشگاههای میكروبیولوژی تهیه شود . هرچند انواع این محیط كشت ها زیاد
می باشند، معهذا در مواردی برای كشت نوع بخصوصی از یك میكروارگانیسم باید از یك نوع
محیط كشت بخصوص با تركیبات مشخص استفاده شود.
در ادامه مطلب بیشتر بخوانید...
برای خواندن ادامه مطلب باید عضو بشید