loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 666 نظرات (0)

 

 

 

 

_____________________

***********

یک گزارش کاراموزی از کارخانه شیر (73صفحه) ویراستاری شده

امیدوارم استفاده کامل رو ببرید.

من این کار رو به صورت کاملا رایگان برای شماگذاشتم.

----------------------------------------------------------------

دانلود کنید 

 

--------------------------------------*******************------------------------------

--------------------------**************-----------------------

 

 

 

 

 

حسینی بازدید : 2526 نظرات (0)

-دریافت سیب زمینی : 35 تن در ساعت (840 تن در 24 ساعت ،سالانه : 000/300 تن)
-نشاسته 150 تن در 24 ساعت (000/50 تن در سال )
سیب زمینی ، این محصول پر ارزش در ایران فقط برای مصارف خوراکی بکار می رود (%99) در صورتیکه در کشور های اروپایی %60 این محصول را برای مصارف صنعتی بکار می برند.
در ایران در برخی از کارگاهها بصورت کلاسیک %1 نشاسته سیب زمینی برای مصارف چسب و صنعت نفت تولید می شود . با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی ایران ، می توان این محصول را در هر فصل از سال برداشت نمود و در برخی از مناطق ایران حتی دو بار کشت میتوان انجام داد. رشد تولید سیب زمینی در کشورمان آتیه درخشانی دارد و از این رو میتوان به استفاده از مصارف صنعتی آن خوشبین و امیدوار بود.
مصارف صنعتی سیب زمینی پس از استحصال نشاسته از آن آغاز می ش....ادامه مطلب بیشتر بخوانید

حسینی بازدید : 464 نظرات (0)

در این مطلب به معرفی روش توليد بیکینگ پودر می پردازیم . امیدوارم این مطلب برای تدوین طرح توجیهی توليد بیکینگ پودر مناسب باشد و اطلاعات خوبی در خصوص فرآیند تولید این محصول به شما بدهد .

پروسه ساخت این ماده غذایی بسیار ساده می باشد . ابتدا عناصر مختلف خشک شده و قبل از مرحله خرد شدن رطوبت زدایی می شود .سپس به نسبت مناسب مخلوط و بسته بندی می شود .

مواد اولیه بیکینگ پود شامل : بی کربنات سدیم ، نشاسته (edible starch) ومنوکلسیم فسفات و یا سولفات آلومینیوم می باشد .

 

فرایند تولید بیکینگ پودر

 

 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم تولید بیکینگ پودر

نقطه قوت : سادگی خط تولید

نقطه ضعف : به روز کردن تکنولوژی مطابق با استانداردهای روز دنیا

 

پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح تولید بیکینگ پودر

آذر بایجان شرقی ، خراسان رضوی باتوجه به اینکه این دو استان قطب صنایع غذایی کشور می باشند

مصرف این محصول در این مناطق بیشتر از سایر مناطق خواهد بود .

 

جهت آشنایی بیشتر با طرح توجیهی تولید بیکینگ پودر به این مقاله مراجعه نمایید.

حسینی بازدید : 1485 نظرات (0)

آب‌ميوه‌ها ممكن است از پيش تغليظ شده و پس از رقيق شدن با آب آشاميدني مصرف شوند. در این مطلب به تشریح فرآیند تولید کنسانتره از پرتقال و مرکبات می پردازیم ، با توجه به اسیدیته مرکبات روش تولید کنسانتره آن کمی با سایر میوه ها متفاوت است ، به همین دلیل یک مطلب مجزا را به آن اختصاص داده ایم، تا پایان مطلب همراه ایران صنعت بمانید و ما را از نظراتتان بهره مند سازید.

همانطور که می دانید، از میوه ها به روش های مختلفی جهت تهیه آبمیوه استفاده می شود:  الف – تولید پوره از میوه و سپس تبدیل به آبمیوه      ب- تولید کنسانتره و سپس تبدیل به آبمیوه

 

ادامه مطلب فرایند تولید به همراه عکس

حسینی بازدید : 952 نظرات (0)

در لینک های زیر میتونیدمقاله کامل از تولید پنیر فتا و دستگاه های تولید پنیر رو (در لینک ویدئو) مشاهده کنید

 

دانلود مقاله

 

 منبع : سايت مقالات دانشجويي

 

    

 

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 28
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 478
  • بازدید ماه : 2,089
  • بازدید سال : 35,661
  • بازدید کلی : 313,863
  • کدهای اختصاصی