loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 461 نظرات (2)

باسلام خدمت دانشجویان عزیز

 

انجام ترجمه تخصصی،تضمینی و سریع تمامی مقالات isi،دریافت مقالات isi،

ترجمه های آماده در تمام رشته های دانشگاهی با قیمت مناسب،

با سابقه 9 سال ترجمه و تدریس 

 

شماره تماس"09372648884

آدرس سایت مقالات ترجمه شده :

Http//:www.English. 8n8.ir

حسینی بازدید : 407 نظرات (0)

دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ پیام نور

برنامه امتحانات ترم تابستان سال ۹۴ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های کارشناسی و کارشناسی ارشد در سایت قرار گرفت

 

به گزارش اخبار پیام نور PnuNews.com برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ دانشگاه پیام نور در سایت اخبار پیام نور قرار گرفت
بنا به درخواست تعداد زیادی از دانشجویان پیام نور از امروز امکان دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان سال تحصیلی ۹۴-۹۳ دانشگاه پیام نور برای کلیه رشته های پیام نور را در سایت اخبار پیام نور PnuNews.com در ادامه همین مطلب فراهم شده است 

 

برای مشاهده فایل های دانلود شده از نرم افزار کم حجم روبرو نیز می توانید استفاده کنید
  PDF-Reader.zip
Download
برنامه کم حجم برای باز کردن فایل های  pdf      ۲۷۲۶k

 

اخطار با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور
اخبار پیام نور pnunews.com مسوولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این سایت بعهده نمی گیرد

 

 
اخطار : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان امتحانات دچار تغییراتی نیز بشود
دانشجویان برای اطلاع از برنامه امتحانات خود در زمان امتحانات باید به سیستم گلستان پیام نور گزارش ۴۲۸ مراجعه کنند

 

دانلود برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ پیام نور
کلیه رشته ها کارشناسی و کارشناسی ارشد

 

برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۴ دانشگاه پیام نور

 

برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کاردانی به کارشناسی
برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کارشناسی
برنامه امتحانات پیام نور ترم تابستان ۹۴ کلیک کنید
کلیه رشته های کارشناسی ارشد

 

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 56
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 498
  • بازدید ماه : 2,109
  • بازدید سال : 35,681
  • بازدید کلی : 313,883
  • کدهای اختصاصی