loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 545 نظرات (0)

این طرح رو از یک سایت برداشتم و عینا در این قسمت درج میکنم.
عنوان کار : بسته بندی و فروش زعفران (از خرید تا فروش)

مکان مورد نیاز برای شروع : مکان خاصی داشته باشید خوبه ولی در منزل هم میشه این کار رو به راحتی انجام داد .

سرمایه مورد نیاز : مهم نیست و به علاقتون بستگی داره و از حداقل 500 هزار تومان شروع میشه و بالاترش به خودتون بستگی داره 

مقدار سود :اگر با 500 هزار تومان شروع کنید و تقریبا زیاد تلاش نکنید (فقط گاهی موبایل جواب بدین و ماهیانه 2 تا 3 تا مشتری رو جنس بدین ) میشه در بد ترین شرایط بازار ، سود خالص تقریبا ماهیانه 100 هزار تومان رو داشت 

زمان مورد نیاز : ماهیانه 2 تا 3 روز وقت بزارید برای کسب اون مبلغ 100 هزار تومان میتونم بگم کافیه .

مجوز ها : مجوز خاصی هنوز نیاز نیست و زمانی نیاز به مجوز هست که بخواین کارگاه یا کارخانه برای این کار تاسیس کنید .

وسائل مورد نیاز : ماشین دوخت پلاستیک حداقل 25 سانتی به مبلغ حدود 50 هزار تومان (با درجه حرارت قابل تنظیم) 
یک عدد دستگاه منگنه (پنس کوب ) مدل کوچک 
یک عدد ترازوی دیجیتال 2 صفر با قیمت تقریبا 100 هزار تومان (توانایی کشیدن از 0.01 گرم تا 60 گرم کافیه )

مرحله 1 : خرید زعفران با بسته بندی ساده و یا خرید به شکل کیلویی 
اگر شما خواستار مقدار سود کمتری هستید میتونین زعفران رو به صورت بسته بندی شده و در بسته های ساده 1 گرمی بخرید و یا کیلویی بخرید و بسته بندی کنید .

مزایا و معایب : اگر شما به صورت بسته بندی شده بخرید با هر سرمایه ای میتونید کار کنید (کمترین مقدار سرمایه 300 هزار تومان). 
دیگر دردسر تهیه بسته بندی رو ندارین و به راحتی وارد مراحل بعدی میشین ولی نباید انتظار سود بالا رو داشته باشین .

اگر به صورت کیلویی خرید کنید ریسک بالا تری داره (به علت نشناختن زعفران خوب) .
سرمایه بیشتری هم میخواد (کمترین مقدار سرمایه 500 تا 800 هزار تومان). ولی سود بالا تری داره و نیز میتونین برای خودتون توی این دنیا یه برند داشته باشین( هرچند کوچیک ) و در اخر از نظر من لذت بیشتری داره .

بند الف : همیشه وجدان کاری داشته باشین و بیشتر از همه به فکر مصرف کننده باشید .

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 30
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 38
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 480
  • بازدید ماه : 2,091
  • بازدید سال : 35,663
  • بازدید کلی : 313,865
  • کدهای اختصاصی