loading...
-مهندسی صنایع غذایی
حسینی بازدید : 774 نظرات (0)

نمونه سوال درس صنایع گوشت وشیلات,تکنولوژی قند,اصول طراحی کارخانجات

 صنایع غذایی,اصول مهندسی2,اصول بسته بندی مواد غذایی و 7دوره نمونه

 سوال رسم فنی

 

 

 

نمونه سوال صنایع گوشت وشیلات

 

نمونه سوال تکنولوژی قند

 

نمونه سوال اصول طراحی کارخانجات صنایع غذایی

 

نمونه سوال اصول مهندسی 2

 

نمونه سوال اصول بسته بندی موادغذایی

 

نمونه سوال رسم فنی

 

 

---------------------------------------------------------------------------------

_____________________________________________ 

 دوستان عزیز اگر در لینک نمونه سوالات مشکلی وجود داشت لطفا کامنت بگذارید و من رو مطلع کنید

 

درباره ما
Profile Pic
علوم غذایی عبارتست از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب ورفتار مواد غذایی تحت شرایط مختلف است این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده است . کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و ... زیر مجموعه این گرایش می باشند. هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است که بتوانند در زمینه هایی چون اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه سازی خطوط تولید در کارخانه های مورد نظر فعالیت کرده هدایت، نظارت و مسوولیت فنی واحدهای تولید فرآورده های مختلف غذایی را بعهده گیرند.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بیشتر دوست دارید چه مطالبی در سایت بذارم؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 85
  • کل نظرات : 19
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 394
  • آی پی امروز : 5
  • آی پی دیروز : 34
  • بازدید امروز : 7
  • باردید دیروز : 87
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 449
  • بازدید ماه : 2,060
  • بازدید سال : 35,632
  • بازدید کلی : 313,834
  • کدهای اختصاصی